Secretariat Interdiocesà de Pastoral de Joventut de Catalunya i les Balears - Grups de vida
     

Grups de vida cristiana

Et presentem un seguit de materials d'iniciació a un itinerari cristià per a un grup d'adolescents i/o joves que vulgui fer camí a la teva comunitat

 

image

- Plantejament: El grup de vida volem que sigui un itinerari cristià personal i de grup, una veritable proposta d'experiències cristianes. El grup de vida vol ser una ajuda al jove i adolescent en la seva recerca de descoberta sobre el que vol dir ser cristià en el dia a dia.


- L'animador/a i el prevere són els referents del grup. La comunitat parroquial o arxiprestal discerneix qui serà el referent per acompanyar al grup. L'animador/a cal que es formi i cuidi la seva espiritualitat. Cal que tingui el seu grup de referència (moviment, grup parroquial, comunitat…)


- En xarxa diocesana. El grup de vida és convocat des de la parròquia o arxiprestat. Això facilita la integració dels joves i adolescents en la comunitat i l'església local. Caldrà iniciar grup i anar donant forma al projecte comú, si es considera oportú com a grup i/o comunitat, cap a la integració en el moviment pròpiament d'AC General en el sector de joves o en els moviments especialitzats, en funció del projecte parroquial o arxiprestal.